Ben je er klaar voor om jezelf de hoogste prioriteit te geven?

Wil je leren hoe je bij jezelf blijft, ook als je tegen een deadline aanloopt?

 

Ben jij er klaar voor om je hart meer de ruimte te geven en te leren luisteren naar je innerlijke stem? Top, dan werk ik graag samen met jou.

Je hoeft echt je benen niet in je nek te leggen of op je hoofd te staan tijdens Business Yoga. In mijn diensten streef ik ernaar om jou alleen die tools te leren die jouw werk aangenamer maken. Je kunt de oefeningen voor, tijdens of na je werk toepassen. Ik leer je zowel online als offline graag hoe je tijdens het werk het beste voor jouw lichaam kan zorgen, hoe je het fit houdt, nu en in de toekomst. Want het is een feit, we zullen met z’n allen langer door moeten werken. Daarom is NU de tijd om te werken aan een gezond, flexibel en ontspannen lichaam.

Wat als iedereen bewust en ontspannen zou werken, wat zou dat betekenen voor de wereld? Als we zouden kijken hoe we elkaar kunnen helpen, hoe we elkaar kunnen versterken, hoe we het beste in elkaar naar boven zouden halen? Wat zou dat betekenen voor de wereldeconomie? Zou het het einde van de armoede in de wereld zijn? Mijn passie voor Business Yoga wordt mede gedreven door het feit dat werken vanuit verbinding werkelijk kan bijdragen aan het bereiken van belangrijke resultaten. Voor jou als individu en voor ons als samenleving in zijn geheel.

Speciaal voor jou heb ik een online jaartraining gemaakt, waarin ik je stap voor stap de verschillende business yoga technieken leer en je tools krijgt, waarmee je dagelijkse issues op een yogische en logische manier aanpakt.

Wil je systematisch werken aan je gezondheid,zodat je nu en in de toekomst je werk kunt blijven doen, zonder lichamelijke klachten?

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet, als je met veel minder stress en meer ontspanning je werk doet…

Met het Jaarprogramma ‘Ontspannen & Klachtenvrij Werken’ ligt dit voor je binnen handbereik! Wil je systematisch werken aan je gezondheid, zodat je nu en in de toekomst je werk kunt blijven doen, zonder lichamelijke klachten?

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet, als je met veel minder stress en meer ontspanning je werk doet… Zie je het voor je? Heerlijk toch 😉

  

Als je meedoet met het jaarprogramma Ontspannen & Klachtenvrij Werken, dan krijg je het volgende

– Een wekelijkse korte en krachtige videoles, dus 52 videolessen in totaal.

Elke week krijg je via mail een filmpje toegestuurd met een nieuwe les. Hiermee leer je steeds meer korte en krachtige technieken die ervoor zorgen dat jij straks in elke situatie In No Time kunt ontspannen. Je kunt er direct mee aan de slag om een goede basis te leggen. Ik leg alle oefeningen duidelijk en tot in detail uit.

Dit is het standaard jaarprogramma Ontspannen & Klachtenvrij Werken.

Heb je behoefte aan meer begeleiding, kies dan voor het uitgebreide jaarprogramma.

Extra krijg je dan:

  • Na afloop van de week krijg je de lessen ook in MP3 formaat en op schrift toegestuurd.
  • Bij de lessen krijg je ook actielijst met taken. Om optimaal resultaat te halen uit het jaarprogramma is het belangrijk dat je de lessen in de praktijk oefent. Met de actielijst kun je je voortgang bewaken en weet je wat je nog te doen staat.
  • Zeven coachingssessies van 30 minuten. Deze gesprekken helpen je om gemotiveerd te blijven. Alle begin is immers moeilijk en dat geldt ook voor yoga. Misschien heb je vragen over de lessen of over lastige situaties waar je tegenaan komt. Het coachingssessie geeft je de mogelijkheid om deze rustig met me en de andere deelnemers te bespreken. De gesprekken vinden via online plaats en deelname is gratis.


 

Het jaarprogramma is speciaal ontwikkeld voor kantoormedewerkers die er aan toe zijn zichzelf de HOOGSTE PRIORITEIT te geven

Locatie en data

Het betreft een zelfstudie die je in je eigen tijd vanaf elke locatie kunt doen. Instromen kan op elk moment dat jij voelt dat jij er aan toe bent.

Investering

Je investering is voor het basic Ontspannen & Klachtenvrij Werken programma, waarbij je elke week een korte en krachtige videoles in je mailbox ontvangt (dus zonder de extra’s) is € 99,-

EN NU TIJDELIJK SLECHTS 19 EURO

 

Kies je voor de extra begeleiding, dan betaal je slechts eenmalig niet € 497,- maar slechts 199 euro.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Download hier de uitgebreide informatie over de inhoud van het programma

 

Ontspannen & Klachtenvrij Werken Basic


nu geen 99, maar slechts 19 euroeenmalig excl BTW
  • wekelijks een kort en krachtige inspirerende videoles in je mailbox (3-15 minuten)

Ontspannen & Klachtenvrij Werken Uitgebreid


nu geen 497 maar slechts 199 euroeenmalig excl BTW
  • wekelijks een kort en krachtige inspirerende videoles in je mailbox (3-15 minuten)

  • 7 online coachingsgesprekken van 30 minuten

  • actiecheck list n.a.v. elke video

  • mp3 van elke videoles

  • transcriptie van elke videoles

Heb je heel veel interesse, maar wil je voordat je een keuze maakt, even persoonlijk met mij checken welke optie het beste bij jou past? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek