Heel veel dank Sat Kirtan voor de mooie speeddate vandaag! Wat in een kwartier tijd dan allemaal wel niet gezegd kan worden .. waardevol ♥

Wil je weten wat echt belangrijk is in jouw leven, zodat jij je kan focussen op jouw bijdrage aan de wereld, omdat je weet wanneer en hoe je aan jouw knopjes kunt draaien?

  • Wil jij weten wat jou relatie met jezelf kan versterken?
  • Wil je weten wat jij in dit leven mag leren?
  • Wil je weten welke talenten jij hebt meegekregen?
  • Wil jij weten wat jouw ziel in vorige levens gedaan heeft?
  • Wil je weten wat jouw levensdoel is, zodat je stappen kunt nemen die jou echt zielsgelukkig maken?

Numerologie, wat staat er op jouw voorhoofd geschreven

Boek nu een speeddate Akara Numerologie en geef ik je in 15 minuten tijd antwoord op deze vragen.

Want met behulp van de Akara Numerologie krijg je op basis je geboortedatum helderheid over wat jij hier op aarde komt doen. Ik laat je in Jip en Janneke taal zien wat er op jouw voorhoofd geschreven staat. Wat jouw opdracht in het leven is. Wat jij vervolgens met deze informatie doet, dat is geheel aan jou.

Ga je serieus aan de slag met deze informatie, dan maak je superstappen richting jouw levensdoel en kom je in een enorme flow en dan gaat alles stromen. De informatie die ik met je deel in de speeddate is super waardevol voor jou, omdat het over jou gaat. Alsof ik in je hoofd heb gekeken. Dit inzicht helpt je enorm om keuzes te maken en jezelf en het leven te zoveel beter te begrijpen en geeft je kracht om stappen te zetten om jouw waarheid te gaan leven.

Stel je eens voor hoeveel kracht het je geeft als je weet dat je op de goeie weg bent. En voel eens wat een rust het je geeft, als je echt begrijpt waarom de dingen in je leven gebeuren zoals ze gebeuren.

 


Ben jij er klaar voor om jouw ware zelf, jouw waarheid te ontdekken en wil je weten wat er op jouw voorhoofd geschreven staat, boek dan nu jouw sessie

 


Sat Kirtan heeft voor mij de akara numerologie gemaakt en dat raakte meer dan ik had verwacht. Vooral mijn ‘gave’ en mijn ‘lot’ zijn heel treffend verwoord. Het was voor mij een gevoel van in de spiegel kijken. Een spiegel die niet gaat over toch nog een beetje bedenken wat ik allemaal wil zijn maar die door de woorden meteen laat voelen: dit is wie ik ben! Zonder oordeel, zonder beter of minder te zijn dan waar ik mezelf eventueel mee vergelijk. Dit ben ik gewoon. En ‘lot’ klinkt dan wat negatief maar met name door de uitleg achteraf, met Sat Kirtan aan de telefoon, is dit niet als negatief blijven hangen. Sat Kirtan heeft per geduid onderdeel (getallen die staan voor:), ziel, karma, gave, levenslot en levensdoel een toelichting gegeven waardoor het voor mij nog duidelijker werd hoe de tekst te interpreteren. Uitdagingen en krachten van jezelf worden dan nog helderder waardoor ik alleen nog maar bekrachtiging voel door alle getallen die over mij gaan. Dank Sat Kirtan. Mooi hoe je op deze wijze mensen kunt bekrachtigen, twijfel wegnemen, hen zichzelf laten ervaren op een relatief eenvoudige manier.
Nynke Rinzema, Movente