Over invest in yoga

De beste investering die je kunt doen is investeren in yoga

investinyoga-logo


 

Het woord Yoga betekent verbinding en door de yoga verbindt je geest, lichaam en ziel

Is het niet gek dat je op je 18de leert hoe je een auto bestuurt, maar dat je nooit hebt geleerd hoe je negatieve gedachten stopt, hoe je je batterij oplaadt of hoe je je intuïtie gebruikt en versterkt. Dit is wat je leert in Business Yoga.

Via de Business Yoga leer je jezelf de hoogste prioriteit te geven. Je begint te luisteren naar de signalen van je lichaam en je geest. Dat is de reden waarom ik de NineMinMax® Business Yoga sessies ook wel ‘vergaderingen met jezelf’ noem. Door middel van deze vergaderingen leer je jezelf beter kennen. Je verbetert en versterkt de relatie met jezelf en dat zorgt ervoor dat je je gelukkiger en gezonder voelt.

Het is echt niet nodig om te lijden aan RSI, depressie of andere fysieke of psychische ziekten. Als je de juiste tools hebt en ze toepast in je dagelijkse leven, dan komt geluk en gezondheid naar je toe, vertrouw daarop.

 

Hoe je dit doet, heb ik beschreven in het boek, “Business Yoga, weg met de stress op je werk in slechts negen minuten per dag”. Ik heb daar yogische en logische oplossingen gegeven voor de tien meest voorkomende problemen die je op je werk tegenkomt.

Ik weet als geen ander welke desastreuze impact stress op je teamleden heeft. In de incompany training, “In 9 weken gezonde medewerkers”, maken we daar samen korte metten mee.

 

Daarnaast heb ik een prachtige online jaarprogramma gemaakt voor je, waarin je onder andere elke week een korte Business yogales ontvangt. Dit is een geweldige manier om de verschillende Business Yoga technieken te leren en toe te passen om te ontspannen op het werk.

Naast dit online programma, kun je, als je een yogaleraar bent, deelnemen aan de opleiding tot NineMinMax® Business Yoga Specialist. In deze training deel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van Business Yoga. Deze training zal je het vertrouwen en de middelen geven, zodat je in no time kunt beginnen met het lesgeven van yoga in bedrijven als franchisenemer van InvestInYoga.

Wil je nu en in de toekomst ontspannen en klachtenvrij werken, ontdek deze 3 geheimen van Business Yoga.


Sat-Kirtan-investinyoga

Over Sat Kirtan Kaur Khalsa

Mijn naam is Sat Kirtan Kaur Khalsa (1975), kundalini yoga lerares en auteur van Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag.

Ik ben business yoga specialist geworden om andere werknemers te helpen hoe zij in no time kunnen ontspannen, zodat ze hun werk nu en in de toekomst klachtenvrij doen. Zelf heb ik drie jaar last van RSI gehad en voelde me nooit helemaal thuis in het bedrijfsleven. Het was pas toen ik begon met mijn opleiding tot kundalini yoga docent, dat het kwartje viel en het doel voor mij in mijn leven duidelijk werd. Namelijk medewerkers meegeven dat ze zichzelf de hoogste prioriteit moeten geven. Want als ze dat doen, zijn ze goud waard voor het bedrijf, maar ook voor zichzelf!

Ik leer nu anderen wat ik heb geleerd en met succes toegepast: hoe ze in no time ontspannen, zodat ze in no time ontspannen en met meer plezier hun werk doen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,

Ontspannen groet,

Sat Kirtan