Onze werkwijze

NineMinMax™


NineMinMax™| Vergadering met jezelf |Business Yoga

Om Business Yoga te integreren in het bedrijfsleven, heeft InvestInYoga een eigen methode ontwikkeld. De NineMinMax™ Business Yoga sessies ook wel ‘vergaderingen met jezelf’ genoemd. Door middel van deze vergaderingen leer je jezelf beter kennen. Je verbetert en versterkt de relatie met jezelf en dat zorgt ervoor dat je je gelukkiger en gezonder voelt.

In de ‘vergadering met jezelf’ worden oefeningen gebruikt afkomstig uit de Kundalini yoga. Het gaat om houdingen en ademhalingsoefeningen die je gewoon zittend achter je bureau kunt doen. De sessie wordt afgesloten met krachtige NineMinMax™, speciaal ontworpen voor mensen die druk bezet zijn en weinig tijd hebben voor ontspanning.

Als je elke werkdag negen minuten van je tijd besteedt aan de NineMinMax™, ga je meer ruimte en een gevoel van vrijheid ervaren. Je werk zal daardoor lichter aanvoelen, je staat steviger in je schoenen en kunt daardoor ook meer aan. Ook lichamelijk voel je je beter. Je ontwikkelt een betere zithouding, je rugspieren worden sterker en doordat je beter ademhaalt, krijg je letterlijk en figuurlijk meer lucht.

Invest in Yoga richt biedt bedrijven en individuele werknemers verschillende tools aan om aan het werk te gaan met de NineMinMax™ methode. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om kennis te maken met Business Yoga en dat ze de NineMinMax™ kunnen ontdekken op een manier die bij hen past.
Iedereen die gestrest is op zijn werk zou Business Yoga moeten gaan doen. In een sessie van slechts 30 minuten voel je je totaal in je kracht en kan je de hele wereld aan. Het is de beste investering in jezelf die je kunt doen.