‘Let’s figure out how to be you’

Business Yoga

Wil je weten wat echt belangrijk is in jouw leven, zodat jij je kan focussen op jouw bijdrage aan de wereld, omdat je weet wanneer en hoe je aan jouw knopjes kunt draaien?

Wil jij weten wat er op jouw voorhoofd geschreven staat, zodat je je leven in eigen hand kan nemen?
Wil jij weten wat jouw levensdoel is, zodat je stappen kunt nemen die jou echt zielsgelukkig maken?
Wil jij weten welke stukjes je in jezelf kan ontwikkelen, om op jouw pad te lopen?
Wil je weten welke kado’s jij hebt meegekregen, zodat je ze nog beter voor je kan laten werken?

Op basis van de Akara Numerologie geef ik je hier heel snel inzicht in.

Want met behulp van de Akara Numerologie krijg je op basis je geboortedatum helderheid over wat jij hier op aarde komt doen. Ik laat je in Jip en Janneke taal zien wat er op jouw voorhoofd geschreven staat. Wat jouw opdracht in het leven is. Wat jij vervolgens met deze informatie doet, dat is geheel aan jou.

Ga je serieus aan de slag met deze informatie, dan maak je superstappen richting jouw levensdoel en kom je in een enorme flow en dan gaat alles stromen. De informatie die ik met je deel in het programma is super waardevol voor jou, omdat het over jou gaat. Alsof ik in je hoofd heb gekeken. Dit inzicht helpt je enorm om keuzes te maken en jezelf en het leven te zoveel beter te begrijpen en geeft je kracht om stappen te zetten om jouw waarheid te gaan leven.

Stel je eens voor hoeveel kracht het je geeft als je weet dat je op de goeie weg bent. En voel eens wat een rust het je geeft, als je echt begrijpt waarom de dingen in je leven gebeuren zoals ze gebeuren.

Ben jij er klaar voor om jouw ware zelf, jouw waarheid te ontdekken en wil je weten wat er op jouw voorhoofd geschreven staat, dan zijn er de volgende opties:

‘Let’s figure out how you can be you’

Op basis van je geboortedatum kijken we naar jou relatie met jezelf, de uitdagingen die je tegenkomt in je leven, wat jouw talenten zijn, wat jouw gaven zijn en wat het is dat jou, diep van binnen zielsgelukkig maakt. Deze informatie deel ik met je tijdens onze eerste ontmoeting. We gaan dan kijken wat de dingen zijn waar jij in je leven keer op keer tegen aan loopt, en je gaat eerst begrijpen en vervolgens in je lichaam voelen waarom het zo was. Dat weten, dat begrijpen, dat voelen, dat zorgt ervoor dat je in staat bent om situaties te veranderen.

Met deze inzichten en de praktische oefeningen die ik je geef, ga je vervolgens zelf aan de slag, om ervoor te zorgen dat de nummers voor jou het succes opleveren waar je naar verlangt.

Basisprogramma

In het basisprogramma gaan we een maand aan de slag en tijdens het premium programma, waar je hieronder meer informatie over leest, zelfs 4 maanden. Mijn begeleiding is jouw behulpzame, liefdevolle stok achter de deur om daadwerkelijk stappen te zetten richting jouw levensdoel.

In het basisprogramma hebben we wekelijks een coachingssessie van 15 minuten, waarin jij je vragen kunt stellen en ik jou zal inspireren om de volgende stap te zetten. Ik fungeer als het ware als stok achter de deur voor jou, zodat we zeker weten dat je de stappen zet, die nodig zijn om jouw waarheid te gaan leven. We sluiten de maand af met een online sessie van 45 minuten.

Dus, als je kiest voor het basisprogramma, dan krijg je:

Een kick-off live dagdeel.
Een uitgebreid FIGURE OUT HOW TO BE YOU rapport.
Wekelijks 15 minuten 1 op 1 coachingssessie.
Onbeperkt de mogelijkheid om vragen aan mij te stellen via email.
Online sessie van 45 minuten.
Jouw investering voor deze intensieve begeleiding is 997 euro.

Premium programma

‘Let’s figure out how you can be you’, Premium programma

De veranderingen die jij wilt in je leven gaan niet vanzelf. Het kost tijd, focus, aandacht, liefde en vooral doorzettingsvermogen en weten waarom je het doet.

Ik begeleid jou graag in dit mooie proces. We gaan samen 4 maanden op ontdekkingsreis en we ontdekken hoe de nummers voor je werken, waar je lichaam aandacht voor vraagt en hoe je daar beter naar kan luisteren.

Ik begeleid je gedurende deze 4 maanden persoonlijk. Ik zorg ervoor dat jij enorme stappen maakt richting jouw levensdoel, omdat je ervoor hebt gezorgd dat je nummers voor je werken en je niet langer tegenhouden.

Wat houdt deze begeleiding in?

Drie live dagdelen op een heerlijke inspirerende locatie.
Een uitgebreid FIGURE OUT HOW TO BE YOU rapport.
Wekelijks 15 minuten 1 op 1 coachingssessie.
Onbeperkt de mogelijkheid om vragen aan mij te stellen via email.
Twee bonus online sessies van 45 minuten, die je op elk gewenst tijdstip kan verzilveren.
Jouw investering voor deze 4 maanden intensieve en persoonlijke begeleiding is 2497 euro.

 

 

Sat Kirtan heeft voor mij de akara numerologie gemaakt en dat raakte meer dan ik had verwacht. Vooral mijn ‘gave’ en mijn ‘lot’ zijn heel treffend verwoord. Het was voor mij een gevoel van in de spiegel kijken. Een spiegel die niet gaat over toch nog een beetje bedenken wat ik allemaal wil zijn maar die door de woorden meteen laat voelen: dit is wie ik ben! Zonder oordeel, zonder beter of minder te zijn dan waar ik mezelf eventueel mee vergelijk. Dit ben ik gewoon. En ‘lot’ klinkt dan wat negatief maar met name door de uitleg achteraf, met Sat Kirtan aan de telefoon, is dit niet als negatief blijven hangen. Sat Kirtan heeft per geduid onderdeel (getallen die staan voor:), ziel, karma, gave, levenslot en levensdoel een toelichting gegeven waardoor het voor mij nog duidelijker werd hoe de tekst te interpreteren. Uitdagingen en krachten van jezelf worden dan nog helderder waardoor ik alleen nog maar bekrachtiging voel door alle getallen die over mij gaan. Dank Sat Kirtan. Mooi hoe je op deze wijze mensen kunt bekrachtigen, twijfel wegnemen, hen zichzelf laten ervaren op een relatief eenvoudige manier.
Nynke Rinzema, Movente

Standard


997eenmalig excl BTW
 • inzicht in de vijf basisnmmers: zielsnummer, karmanummer, gave, levenslot en levensdoel

 • Live dagdeel waarin we samen een concreet plan maken hoe jij echte stappen richting jouw levensdoel zet

 • Op jouw nummers gebaseerde yogaoefeningen en meditaties, om jouw groei te bevorderen

 • 1 maand samen aan de slag

 • wekelijks 15 minuten telefonische coaching

 • afsluitende sessie van 45 minuten, waarin je al je vragen kunt stellen

 • mogelijkheid om in 3, 6 of 12 termijnen te betalen, stuur hiervoor een email naar info@businessyogaonline.com

Premium


2497eenmalig excl BTW

 • inzicht in de vijf basisnmmers: zielsnummer, karmanummer, gave, levenslot en levensdoel

 • inzicht in de 16 extra nummers: basis, balans, hart, hefboom, ondergrens, strategie, vertrouwen, bestemming, uitdaging, pluspunt, projectie, kracht, potentie, cornerstone, touchestone, kaliber

 • 3 live dagdelen waarin we samen aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat jij echt enorme stappen richting jouw levensdoel zet

 • op jouw nummers gebaseerde yogaoefeningen en meditaties, om jouw groei te bevorderen

 • 4 maanden samen aan de slag

 • wekelijks 15 minuten telefonische coaching

 • mogelijkheid om in 3, 6, 12 termijnen te betalen, stuur hiervoor een email naar info@businessyogaonline.com

 • feestelijke I AM I AM sessie van 45 minuten

 • praktische en direct toepasbare tips om je nummers te versterken

 • twee bonus sessies van 45 min, die je op elk gewenst moment kunt verzilveren

Heb je heel veel interesse, maar wil je voordat je een keuze maakt, even persoonlijk met mij checken welke optie het beste bij jou past? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.