‘Business Yoga – weg met de stress’

Een leuk en informatief boek dat uitlegt hoe de NineMinMax™ werkt
Plus praktische tips en oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan

het boek BY

In mijn boek Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag leer ik je hoe je in no time kunt ontspannen en je werk weer met meer plezier doet. De NineMinMax™ methode kost je slechts 9 minuten per dag. Neem die tijd voor jezelf, doe de oefeningen en je zult verbaasd staan over de resultaten die je boekt!

7 redenen om het boek Business Yoga – weg met de stress te kopen

  • Het is het eerste yogaboek in het Nederlands gericht op medewerkers van nu.
  • Het boek staat vol met vrolijk geïllustreerde korte en krachtige yoga- en meditatieoefeningen.
  • Je wilt een doe-boek waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan.
  • De yogaoefeningen kosten je maar negen minuten per dag die je voor, tijdens of na je werk doet.
  • Voor de 10 meest voorkomende stresssituaties krijg je allerlei praktische en toepasbare tips en oefeningen, zodat je geen last meer van de werkstress hebt en betere resultaten boekt.
  • Het is een boek dat je eindeloos kunt herlezen. Elke keer ontdek je weer wat nieuws en vind je nieuwe inspiratie.
  • Het is niet alleen leuk om te hebben, maar ook om kado te geven en te krijgen!

Bestel het direct

Bestellen

Twijfel je nog? Hierbij enkele reacties van lezers die je zeker zullen aanspreken

Het boek Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag maakt yogafilosofie toegankelijk en toepasbaar. De concrete aanpak en tips van Sat Kirtan maken yoga voor velen toegankelijk.

Ik heb een enorm drukke en verantwoordelijke baan als advocaat. Ik ga met m’n werk naar bed en sta ermee op…… Zelfs in m’n dromen was ik soms nog met een belangrijke zaak bezig. Dit was ik zat; dit wilde ik niet meer. Het moest anders maar hoe? Dankzij ’Sat Kirtan’s boek dat naast mijn computer ligt, word ik elke keer even herinnerd om tijdens het rennen en vliegen te stoppen en tijd voor mezelf te nemen. Zo ben ik veel productiever en kan ik de werkstress beter aan. Ik zit lekkerder in m’n vel en ik slaap weer beter en dat is een hele zegen.

Ik vind het zo een leuk boekje met die animaties erbij. Ziet er netjes verzorgd uit en de oefeningen zijn erg duidelijk. Een aanwinst!