Sat nam ji!

Hoe gaat het met je?

Wellicht heb je een baan, ben je superdruk met je projecten, de interne politiek en het tevreden houden van je klanten, zodat je jouw baan behoudt, je hypotheek kan blijven betalen en op vakantie kan gaan.

Maar je merkt iets…het geeft je niet echt voldoening.

De vakantie is leuk, je huis is mooi, het werk is leuk en interessant, maar toch, er mist iets.
Want waarom voelt het zo leeg van binnen?

Ik herken dat gevoel als geen ander. Ik had een goed betaalde baan, superleuke collega’s, toffe baas die echt interesse in zijn mensen had, maakte 3 keer per jaar een verre reis, woonde in een kasteel, en toch…
Ik was niet blij… Ik miste iets… Ik kreeg RSI… Drie jaar lang pijn en leven met een beperking…
In die periode heb ik heel veel gelezen, heel veel nagedacht, heel veel gewandeld en hard gelopen. En het was tijdens een van die hardlooprondjes, dat ik een ingeving kreeg, die mijn leven voorgoed veranderde.

Ik hoorde in mijzelf de stem die zei, “als je echt van je klachten af wilt komen, als je volledig van het leven wilt genieten, wordt yogadocent.” Oeps, dat was wel even schrikken…

Ik was sceptisch en terughoudend. Ik zag mezelf niet als een yogi. Ik had alle vooroordelen, zoals ik ben niet lenig genoeg, ik ben toch veel te aards, yogadocent is niet iets voor mij.

Maar, ik gaf mezelf een half jaar de tijd. Als ik na dat half jaar nog steeds die stem, dat innerlijke verlangen voelde, dan zou ik ervoor gaan.

In dat half jaar veranderde er van alles in mijn leven en voelde ik dat het inderdaad tijd was om naar deze innerlijke roep te luisteren.

Dus ik ging googlen en vond een 1-jarige kundalini yoga leraren opleiding van 1 zaterdag en 1 wknd in de maand, gewoon in Amsterdam. Dat leek me perfect te passen, ik zou mijn werk kunnen blijven doen en hoefde ervoor niet naar India.

Het mooie was dat, zodra ik me ingeschreven had, mijn RSI klachten, al minder werden en na een paar weken was het helemaal verdwenen. Het was het kado van mijn lichaam, omdat ik de moed had gehad om er naar te luisteren.

Durf jij echt te luisteren naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft?

Hier wil je vast meer over weten?

Graag nodig ik je uit voor de gratis online training ‘Werk S.M.A.R.T. vanuit je H.A.R.T.’

Het is op zondagavond 26 februari om 20:30 uur en jij kunt erbij zijn!

Wat ga jij leren:

  • De 5 BOUWSTENEN die leiden naar jouw IDEALE BALANS tussen werk en privé.
  • De 4 SUCCESFACTOREN die ervoor zorgen dat je RUST IN JE HOOFD hebt.
  • Hoe jij een SLIM PLAN maakt zodat je jezelf de HOOGSTE PRIORITEIT geeft.
  • Wat je kunt doen om de voor jouw PERFECTE LIFESTYLE in je werk te creëren.

Als jij jezelf serieus neemt, ben je erbij. Ik spreek je dan!

P.S.: Mocht jij andere medewerkers/collega’s kennen die ook graag hun gezondheid de hoogste prioriteit willen geven, mail ze dan deze link.

Humbly yours,

Sat Kirtan Kaur Khalsa