Wil je echt iets gedaan krijgen de komende 24 uur, ga dan deze uitdaging aan!

Vorige week deelde ik de quote “If you want to progress in your life and grow, act not to react.” met je. Helpt het jou ook om zo meer gedaan te krijgen?
Mij wel, ik heb de laatste dagen heel veel voor elkaar gekregen. En daar ben ik heel blij mee.. Maar toch, toen ik gisteravond in bed lag, voelde ik dat er iets ontbrak.. Ik miste vandaag mijn focus. Ik had van alles gedaan, maar niet dat wat ik met mezelf had afgesproken. De dag liep ook anders dan gepland en als klap op de vuurpijl voelde mijn dochter zich niet lekker.

Dus ja, genoeg redenen dat de dag anders liep. Maar ik kwam er deze keer niet mee weg, voor mezelf. Ik ging mezelf nog een keer de vraag stellen, Sat Kirtan, hoe komt het nu dat je niet gedaan hebt, wat we afgesproken hadden? Ik ging voelen, wat was het waarom ik niet gedaan had wat ik wilde doen en toen kwam het antwoord direct… Je was weer eens aan het multitasken en je weet, dat dat niet voor je werkt.

Direct deze korte en krachtige meditatie voor focus en helderheid gedaan en mezelf een uitdaging gegeven voor de komende 24 uur. Doe je mee?

Succes ermee en laat me weten hoe deze uitdaging voor jou werkt, laat je het me weten hieronder op mijn weblog?

Ik hoor het graag!

Sat Kirtan