Het NineMinMax® meditatieprogramma bestaat uit de volgende onderdelen.

  • inloggen
  • warm up oefening
  • NineMinMax® meditatie
  • ontspanning
  • uitloggen

Hier volgt het NineMinMax® programma om te ontstressen.

Inloggen

Om in een korte tijd een maximaal effect te bereiken, begint elke Business Yoga sessie met de klanken: ‘Ong Namo Guru Dev Namo’. Deze klanken roepen de schepper, de leraar in ieder van ons aan. Zie het als het inloggen op bv facebook. Met deze woorden log je in op eeuwenoude yogische kennis en wijsheid.

Warming up

Om het lichaam voor te bereiden op de meditatie, om even lekker de rug en de schouders los te maken, een aantal korte warming up oefeningen.

NineMinMax® om te ontstressen

– wapper 3 minuten lang je stress weg, door met je rechterarm een beweging te maken van je neus tot aan navel. Je linkerhand ligt de eerste minuut rustig in je schoot, de laatste twee minuten maak je er een stevige vuist van.

– balanceer 3 minuten de ballen, die je hoog en laag houdt. Plaats je ellebogen in je zij, beweeg je linkerhand, met je palm naar beneden en je rechterhand met de palm naar boven snel op en neer.

– voel 2 minuten je hartslag, leg je handen op je hart, rechts over links en beweeg je hoofd, door eerst je linkeroor naar je linkerschouder te brengen en dan naar ‘t midden en dan je rechteroor naar je rechterschouder. Doe het met liefde en al je aandacht

– je hebt ‘t gedaan! jeah, strek je armen 1 minuut boven je hoofd, voel de ontspanning en strek, maak jezelf zo lang als je kunt!

Ontspanning

– breng je armen langzaam naar beneden, hou je ogen gesloten en voel wat je voelt.

Uitloggen

Om de sessie af te sluiten herhaal je 3x SAT NAM (ware identiteit) en geniet van ‘t leven zoals ‘t is!